Weboldalkészítő verseny diákoknak, menő nyereményekért!

Gyere el az Educatio kiállításon a Microsoft standhoz (N08) és nevezz be a weboldal versenybe!
Mi adjuk a fejlesztői eszközöket, a domaint és a tárhelyet, te csak az idődet és tudásodat!

fb_banner_education_devportal


Nyeremények:

nyeremenyek

  • 3 db Microsoft LifeCam Cinema
  • 3 db Darth Vader “may the source be with you” Microsoft póló
  • 3 db Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop

Mit kell tenned?

1. Benevezel a versenyre a helyszínen (Educatio konferencia, Microsoft stand – N08) . Nevezéseket 2016. január 21. reggel 9-től január 23-án 17 óráig fogadunk. Kattints és nézd meg, miért érdemes az Educatio konferenciára ellátogatnod!

2. A nevezéskor a standnál kapott szórólapon szerepelő egyedi kód segítségével elkészíted a www.dreamspark.com és a Microsoft Azure fiókodat

3. A devportal.hu-n lévő útmutatók segítségével létrehozod a saját weboldalad a felhőben. Te döntöd el, miről szól a weboldalad, akár macskás képekkel is teleszórhatod. Csak arra ügyelj, hogy letisztult, szép, egyszerű weboldalad legyen.

4. Ha elkészült a weboldalad, akkor töltsd ki ezt a űrlapot az adataiddal: http://aka.ms/educatio-verseny. Ez alapján dönt a zsűri.

5. Eredeményhirdetés január 25-én, hétfőn, itt a devportal.hu-n lesz. Facebookon és emailben is kihirdetjük a 9 nyertest.A zsűri szempontjai:

  • Átlátható struktúra
  • Kezelhetőség
  • Esztétikum
  • A weboldal tartalma és szövege nem szempont!

Eredményhirdetés:

Január 25-én, 13.00 órakor, a devportal.hu-n illetve a DevPortal facebook oldalon lesz.
A zsűri: Szalay Angelika, a Microsoft Developer Experience csapat nevében.

Segítség, hogy hol keresd a standot:

SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ, 1146 Budapest, Dózsa György út 1., N08-as stand

segitseg

Jogi nyilatkozat:

Jelen felhívás keretében a 2016. január 21-23. között a SYMA csarnokban megrendezett Educatio 2016 szakkonferencia ideje alatt érvényes versenyt hirdetünk meg. A versenyen minden 16 évnél idősebb érvényes, nappali diákigazolvánnyal rendelkező, magyar állampolgárságú diák részt vehet. A helyszíni jelentkezés valamint a webes nevezés során a nevező diák önként adja meg a kért adatokat, amelyeket a Microsoft Magyarország a verseny leteltét és a nyeremények átadását követően megszűntet. A nyereményeket nyilvános szakmai szempontok alapján ítéli oda a Microsoft Magyarország munkatársa. A nevezett weboldalnál feltétel, hogy Microsoft Azure alapú weboldalal legyen. Az eredményhirdetés január 25-én 13 órakor online lesz, a devportal.hu illetve a Devportal facebook oldalakon. A nyerteseket emailben értesítjük. A nyereményeket átvenni a Microsoft Magyarország központi irodájában lehet (1031 Budapest, Graphisoft Park 1.).

Szólj hozzá!

komment