Startup

 

BizSpark program

A Microsoft BizSpark egy 3 éves támogató program ICT startupoknak, amely az alábbi IT-erőforrásokat biztosítja díjmentesen:

1. teljes fejlesztési környezetet a cég nyolc fejlesztőjének

2. havi 150 USD-s keret a Windows Azure-ban, a Microsoft felhő platformjában

3. az első évben ingyenes Windows Phone és Windows 8 fejlesztői regisztráció

Lépj be!

 

BizSpark Plus

A legígéretesebb BizSpark partnerek külön programban vehetnek részt,  amelyben a résztvevők egy éven keresztül havi 5000 dollárnyi keretet használhatnak fel az Azure-ban, a Microsoft felhőszolgáltatásában. Ez egy olyan komoly keret, mely akár egy nemzetközi szolgáltatás alapjait is biztosíthatja.További információkért keresd a Microsoft magyarországi startup kapcsolattartóját, Tóth Bálintot.

 

Támogatás

A BizSpark program kiegészítéseként a hazai startupok igényelhetnek ingyenes konzultációs órákat a Microsoft Magyarország technológiai szakértőitől. Ez a helyi támogatás kiemelten fontos lehet a mai kompetitív környezetben. A konzultációk az alábbi termékekről érhetők el:

 

 

Imagine Cup

A Microsoft Imagine Cup egy világméretű technológiai verseny, ahol maximum négy fős diákcsapatok különböző kategóriákban versenyeztetik a Microsoft platformra írt szoftvereiket. A három elsődleges versenyszámban (Games, Innovation, World Citizenship) a fődíjak: utazás júliusban Seattle-be a világdöntőre, 50.000 USD / csapat és nem utolsósorban nemzetközi láthatóság.
Imagine Cup weboldal

 

AppCampus

Az AppCampus egy, a minőségi Windows Phone alkalmazások támogatására létrejött finnországi program, amely egy 18 millió eurós alapra épül. A program keretein belül minőségi Windows Phone alkalmazások fejlesztésére van lehetőség pályázni 20.000, 50.000 vagy75.000 eurós támogatásokra. Az alkalmazások elkészültét online mentoring és tréning program is segíti. Az elkészült appok pedig az átlagosnál nagyobb nemzetközi láthatóságot kapnak. A program egyetlen feltétele, hogy a publikálástól számított 90 napig csak a Windows Phone piactérben legyen elérhető az alkalmazás.
AppCampus weboldal

 

Kapcsolat

A Microsoft startupoknak szóló programjaival (BizSpark, BizSpark Plus, AppCampus, Imagine Cup) kapcsolatban, valamint akutális rendezvényeinkkel kapcsolatban további információkkal Tóth Bálint Startup Liaison Managerünk áll rendelkezésedre. Keresd bátran ezen az e-mail címen és örömmel eligazít a lehetőségek között.
E-mail küldése

 
Sikeres startupok, akik a BizSpark programot választották:
 

sopreso_orange-10 rmg_logo_szines flat_logo+text_large

 

trs-logo--on-white-w-tresorit-300dpi brandvee statzup_2000x2000_kicsi