Nézd velünk a BUILD 2016 konferenciát!

buildbanner

Nézd velünk a BUILD 2016 konferenciát

Élőben vagy online

 

A BUILD 2016 fejlesztői konferencián minden Microsoft platformról szó esik majd, rengeteg hír várható a Windows, Azure és Office 365 világából. Három nap telis-tele prezentációkkal a termékeket és szolgáltatásokat fejlesztő mérnököktől, miközben a többi fejlesztővel is megbeszélheted a látottakat.

Gyere és nézd velünk élőben a BUILD 2016-ot, majd hallgasd meg a helyszíni szakértők beszélgetéseit! Ezt két helyen is megteheted:

Eljöhetsz a BME-re, ahol Kővári Bence, Microsoft Regional Director szervezésében zajlik a közvetítés majd az azt követő kerekasztal beszélgetés szakértőkkel.

\\BUILD keynote a BME-n button

Vagy látogass el a LogMeIn székházba az Enterprise Developer Meetup-ra Balássy György, MVP szervezésében, ahol szintén szakértői kerekasztal követi a bejelentéseket.

\\BUILD keynote az Enterprise Developer Meetup-on button

Ha nem tudsz eljönni az élő eseményekre, akkor nézd az élő streamet bárhonnan, március 30-án, szerdán, 17:30-kor hazai idő szerint!

Az eseményt követően itt nézheted meg a videókat. Kövesd és figyeld rendszeresen a #TechRewards Online Challenge –et, ahol óránként nyerhetsz értékes díjakat.

Add hozzá a naptáradhoz
Oszd meg ismerőseiddel:  fbicon twiticon

Mindenkit szeretettel várunk az eseményeken és nagyon jó szórakozást kívánunk!

 

 

Kiszely László
Developer Experience Lead
Microsoft Magyarország

Szólj hozzá!

komment