Akadémia alcsoport

Keresés

Silverlight Ribbon

A legutóbbi, K, febr. 9 2010 15:34 tárgyú bejegyzést BlueCode írta. 6 válasz.
  • V, febr. 7 2010 8:31

• BlueCode
    • Az első 50 közreműködő
      Férfi
    • Csatlakozott Cs, okt. 9 2008
    • Bejegyzések 52
    • Pontok 820

Silverlight Ribbon

Nem tudja valaki, hogy létezik-e a Silverlight 3-hoz vagy jönni fog-e a 4-hez eredeti (MS által a szokásos Toolkit formában) Ribbon?

Köszi!

Lementve: ,
    • Pontok: 35
  • V, febr. 7 2010 9:22 Válasz erre:

• Arvai Zoltan
    • Az első 10 közreműködő
    • Csatlakozott H, jún. 30 2008
    • Magyarország
    • Bejegyzések 1 022
    • Pontok 14 940

Re: Silverlight Ribbon

hát ahogy a művelt francia mondaná: "I wouldn't hold my breath"... de itt pl van egy elég jó, bár nem ingyenes: http://divelements.co.uk/net/controls/sandribbonsl/

• Pontok: 5
  • V, febr. 7 2010 9:58 Válasz erre:

• Bálint Márton
    • Az első 10 közreműködő
      Férfi
    • Csatlakozott Szo, szept. 27 2008
    • Budapest
    • Bejegyzések 466
    • Pontok 5 460

Szerintem csak idő kérdése és megjelennek majd a barkács Ribbonok SL-hez, mint ahogy anno WinForms-hoz is csináltak, mert nem volt hivatalos. (Vagy van már?)

Találtam egyet, ugyan nálam nem jelez letöltési lehetőséget, de a forráskódja elvileg fennt-van. Egy próbát megér:
    http://silverlightribbon.codeplex.com 

• Pontok: 20
  • V, febr. 7 2010 20:45 Válasz erre:

• BlueCode
    • Az első 50 közreműködő
      Férfi
    • Bejegyzések 52
    • Pontok 820

Először is, köszönöm mind a 2 ajánlatot.

Ugyan kihagytam, de mindenképpen ingyenes (és ha lehet hivatalos) megoldást szeretnék használni.

A Codeplex-es Ribbon-t megtaláltam én is, sőt ki is próbáltam, de messze nem az igazi. Régi, bugos és nincs support egyáltalán, ahol reménykedhetnék bármiféle javításért, újításért. :(

Megnéztem a Silverlight Toolkit-et is és sajnos nincsen tervben. Valószínűleg a Silverlight 4 alapfelszereltségei között sem lesz. Én abban reménykedem, hogy hátha tud valaki valami olyat, amit én még nem. Például a Silverlight 3 egyik bemutatóján látni lehetett egy PowerPoint-szerű alkalmazást (ami mellesleg telepíthető is volt) és azon bizony ott figyelt a Ribbon. :) Van remény?

Lementve: ,
    • Pontok: 35
  • H, febr. 8 2010 9:16 Válasz erre:

• Arvai Zoltan
    • Az első 10 közreműködő
    • Magyarország
    • Bejegyzések 1 022
    • Pontok 14 940

Szerintem nincs... De neked magadnak lefejleszteni az több, mint bőven több, mint 1 nap egy ilyet szerintem.... egy ingyeneset, ami félig működik meg meghakkolni, hogy jó legyen meg még több nap :)... ehhez képest sztem egy 30-40k nem olyan sok egy vezérlőcsomagért, amiben benne van a ribbon meg egyéb okosságok... (bár ha vmi ingyenes opensource cuccon dolgozol, akkor tényleg sok :D)

• H, febr. 8 2010 22:14 Válasz erre:

• vbandi
    • Az első 10 közreműködő
      Férfi
    • Budapest
    • Bejegyzések 645
    • Pontok 13 730

BlueCode:
    Például a Silverlight 3 egyik bemutatóján látni lehetett egy PowerPoint-szerű alkalmazást (ami mellesleg telepíthető is volt) és azon bizony ott figyelt a Ribbon. :) Van remény?

Azt az alkalmazást én mutattam, és a forrása is elérhető - de a "Ribbon"-ja nem hiszem, hogy teljes értékű lenne. Itt nézhetsz utána:

http://blogs.msdn.com/mharsh/archive/2009/07/27/slidentity-updated-for-silvelright-3-rtw.aspx

• Pontok: 20
  • K, febr. 9 2010 15:34 Válasz erre:

• BlueCode
    • Az első 50 közreműködő
      Férfi
    • Bejegyzések 52
    • Pontok 820

Pontosan erre gondoltam, viszont tényleg nem az, mint amit én keresek sajnos. Mindenesetre köszönöm.

Oldal 1 - 1 (7 elem) | RSS