Ha már megvan a debreceni helyszín, nem lehetne frissíteni a főoldalon található hírt? Ott még mindig csak Budapest és Szeged van.
Morzel
Még nem tisztázott a helyszín.
Rég végeztem, 1999-ben. Számítástechnikai programozóként. Dr Juhász Picinél:) Tehát ha szorzol osztol bőven nő vagyok, nem huszonéves :)
Nem az Egyetemen lesz lehet?
Uhhh... Akkor én még a középiskolát koptattam és Turbo Pascalon és Isaac Asimovon éltem :)
Valószínű az egyetem, de nem 100% még. Én is csak fél füllel hallotam.
Nem sokára kiderül, és akkor kihírdetjük rendesen.
Nani! Szerintem a méretet már előre tisztázd, mert a srácok szeretnek S méretben gondolkodni :) Ami lássuk be egy anorexiásra vagy egy 12 éves kislányra kényelmesen rámegy..
Az már túl kicsi. Szerintem a tökéletes ha a mell éppen elfér kézben... :)))
Amúgy nem tudom hogy jól tettem-e de én már regeltem itt.
Morzel: Az már túl kicsi. Szerintem a tökéletes ha a mell éppen elfér kézben... :))) Morzel
Én póló méretről beszéltem :D
Nightale: Morzel: Az már túl kicsi. Szerintem a tökéletes ha a mell éppen elfér kézben... :))) Morzel Én póló méretről beszéltem :D
Kinek mi jön be. Nem vagyunk egyformák... :))
Nem vagyunk egyformák oké, de még a közös téma se stimmel. Elbeszélsz mellettem.
Igyekszik az ember :)
[OFF]
Morzel:Szerintem a tökéletes ha a mell éppen elfér kézben... :)))
Kezd forrósodni a hangulat :) Jön 2 nő és a hormonok beindulnak.Nagyon intimi :)[/OFF]
Az előadáson látott diákból a maradék mikor kerül fel, és hol és mikor lesz elérhető a stepbystep tutorial, és mikor lesz az eseményhez kapcsolódó teszt?