Ne maradj le a ma éjjel induló Code Hunt játékról!

Code Hunt 2015

Kódvadászat egy hétvégén át

Gyorsan és jól programozol? Most teszteljük a Microsoft új kódvadász játékában! Képes vagy arra, hogy kódtöredékeket elemezz és javíts ki a lehető legoptimálisabb és elegánsabb módon? A Code Hunt játékban a legkeményebb feladat elé állítunk: írj kódot élesben! Április 19-én szombaton hajnali 1-kor kezdődik a kódvadász sorozat utolsó kihívása: 48 órád lesz arra, hogy teljesítsd a feladatokat:

légy a leggyorsabb, gyűjtsd össze a legtöbb pontot és nyerd meg a kihívásonkénti 1 000 dolláros díjat!

Ne késlejedj a regisztrációval, mert már csak két alkalom van hátra! Az utolsó,  áprilisi kihívásra várva még gyakorolhatsz a Code Hunt puzzle-ökkel. A kódvadászaton felül, a résztvevők automatikusan részt vesznek a főnyeremény sorsoláson is, ahol egy véletlenszerűen kiválasztott játékos 5 000 dolláros díjazásban részesül!

Mi a Code Hunt? A Code Hunt egy oktatási céllal létrehozott programozási játék 16 életévéüket betültött diák (középiskolás vagy egyetemista) fejlesztőknek, amelyben a résztvevőknek havonta egy 48 órás időintervallumban egyre nehezebb kódolási feladatokat kell megoldaniuk a Code Hunt játékplatformon keresztül. A kihívás sorozat 2014 szeptemberben kezdődött és áprilisban ér véget.

Regisztrálj most! (Microsoft account szükséges!)

Tovább a Code Hunt hivatalos blogjára

További informácók és tudnivalók:

JÁTSSZ
Lépj szintet, gyűjts pontot!
A Code Hunt egy játék. A játékosnak – azaz a kódvadásznak – a feladata, hogy megfejtse a hiányzó kódrészleteket. Minden egyes feladat megoldásával pontokat szerezhetsz, elegáns megoldásokért plusz pont jár!

A KÓD
Java vagy C#
Fejlessz Java-ban, vagy C#-ban … vagy akár mindkettőben! A versenyen ez a két nyelv képezi a verem tartalmát. Biztosítunk számodra egy klassz fejlesztőrendszert szintaxis kiemelővel, keresővel és gyorsbillentyű támogatással.

TANULJ
Algoritmusokat
A szektorokon haladva a játékos megismerkedhet az aritmetikus operátorokkal, ciklusokkal, sztringekkel, keresőalgoritmusokkal és még hasonló izgalmas dolgokkal. A Code Hunt játék remek lehetőség arra, hogy bővítsd, vagy csiszold algoritmikai képességeidet! Egyszerű problémáktól kezdve a komplexebbekig, mindenki talál a képességeihez mért feladatot.

ÉRTÉK
A pontosság és a minőség
A játék háttérben futó motorja nem csak az eredmény pontosságát méri, hanem a tökéletes megoldással való hasonlóságot is. OKTASS az Office Mix-szel A Code Hunt-ból akár oktatási anyagot is tudsz készíteni, melyet bármely PowerPoint prezentációdba beépíthetsz és kiadhatod, mint Office MixOnline kurzus. Használd a következő sablont Code Hunt stílusú prezentációk készítéséhez. Példa oktatási anyagot találsz az if kifejezésről itt, a substringről pedig itt.

WEB
telepítés nélkül, egyszerűen a böngészőben
A játék az összes modern böngészőben fut, beleértve az Internet Explorer 10, 11, valamint a legfrissebb Chrome és Firefox verziókat is. Ja és iPad-en is működik!

EXTRÁK
Tervezz saját kihívásokat!
Hozz létre extra zónákat, új szektorokkal. Olvasd el az ide vonatkozó használati útmutatót.

VERSENY INDUL!
…és te készen állsz rá?

 

jelentkezz_most_2 (Microsoft account szükséges!)

 

A Code Hunt verseny hivatalos oldala az Imagine Cup portálon

 

Szólj hozzá!

komment