12. Enterprise Developer Meetup február 24-én 18:00 órától

Sziasztok!

A következő meetupon az alábbi témákról fogunk beszélni:

Windows.UI.Composition – az új vizuális réteg a Xaml és a DirectX között (Deme Tamás, MVP)

Hozz el új, korábban lehetetlen UI megoldásokat UWP appjaidba a Composition API segítségével! Az API célja a következő generációs felhasználói élmények lehetővé tétele: az előadás során megmutatom, hogy hogyan lehet kihasználni az új visualokat, effekteket és animációkat a skálázható, gördülékeny és gyönyörű eredményekért.

Egy végpont mind felett (Kőnig Tibor, Microsoft)

A közösségi hálózatok egyre sikeresebben képezik le a világunkat. Teret biztosítanak az ismerőseinkkel történő kommunikációnak és személyes érdeklődésünknek, cserébe mindezt folyamatosan naplózzák. Így felépítenek egy állandóan bővülő adatbázist, aminek alapján megpróbálják kitalálni, mi fontos nekünk – gyakran kereskedelmi célzattal.

A civil élethez hasonló kapcsolatrendszer a vállalatokban is automatikusan létrejön. Alkalmazottként előre definiált és spontán létrejövő csoportokba tartozunk, többnyire van főnökünk, egy vagy több munkatársunk és beosztottunk. Levelezünk, megbeszéléseken veszünk részt, dokumentumokon dolgozunk. Mindez egy dinamikusan változó gráffá áll össze, ami elvben lehetővé teszi új típusú alkalmazások létrehozását. De a vállalatoknál ma használt szoftverekből nem egyszerű ilyeneket építeni.

Ezen a helyzeten változtat a Microsoft Graph. Egyetlen végpont és egy közös felhasználói identitás használatával elérhetővé teszi a különböző vállalati rendszerek egységes elérését a Microsoft-felhőn innen és túl. Az előadásban bemutatjuk a Microsoft Graph képességeit és felhasználásának módjait.

Várunk szeretettel mindenkit!

További információért katt ide!

Szólj hozzá!

komment